Oud en Nieuw, VEP F7 1 ster rijker

Restaurant ‘De Burgemeester’ uit Linschoten heeft zich als sponsor verbonden aan twee teams van Voetbalvereniging VEP uit Woerden. Het gaat om het derde seniorenteam dat uitkomt in de tweede klasse C en het pupillenteam, de F7. De gemeenschappelijke factor van deze teams is Willem van Vliet die de training en coaching van zowel jong als oud verzorgt.
Op zondag 6 januari vond, voorafgaand aan de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van VEP, de officiële uitreiking van de shirts plaats door eigenaar van De Burgemeester, Bernard Tesink. Aansluitend werd er een zogenaamd ‘Oud en Nieuw’ wedstrijd gespeeld waarin de ‘Oude Veppers’ van het derde team en de ‘Nieuwe Veppers’ van de F7 met en tegen elkaar de strijd aan gingen. Een spannende wedstrijd die op het scherpst van de snede werd uitgevochten. De kersverse sponsor zag vol genoegen dat het shirt van een sterrenrestaurant gunstig uitpakte, de spelers en ook zeker zoon Ramon, speelden de sterren van de hemel.
De wedstrijd eindigde, na een tumultueuze eindfase, in een 7-7 gelijkspel, waarna de verbintenis gevierd kon worden met, zoals het een sterrenrestaurant betaamt, prosecco!.