VEP F7 – Soccerboys F5 1 – 0

 

Opstelling, Noa: Gunbee, Theo: Hoessein, Joris,: Levi,Tygo: Milan.

 Coach:Willem.  Leider: Robert. Scheidsrechter: Ron

De jongens van de F7 mochten eindelijk de wei weer in na 2 afgelaste wedstrijden. Helaas zonder 2 van onze helden. De 2 aanjagers van de F7, Ramon en Waling waren geveld door de griep. We hopen dat jullie er snel weer bij zijn, want wat hebben we jullie gemist zeg.. ( uiteraard ook Sarah, Klaas, Natasja, Bernard en Gert,,;)).

Na een goede warming up en een technisch praatje begonnen we aan de wedstrijd onder leiding van onze vaste scheids Ron..

In het begin was het aftasten van beide kanten. Net als de uitwedstrijd waren we zeer aan elkaar gewaagd. Je merkte wel dat de meeste jongens van de F7 in het begin nog een beetje last hadden van hun weekje ziek zijn. We waren nog niet echt fit. Maar we toonden veerkracht en inzet en begonnen steeds meer in de wedstrijd komen. Gelukkig hield Noa die vanaf het begin alert was de ballen uitstekend tegen en hield ons gelukkig op de nul. Je hebt de aanwijzing uitstekend uitgevoerd vent. Als een echte super keeper sloeg je de ballen naar de buitenkant. Waaronder een redding waar een speler van Soccerboys alleen op je af kwam. Achterin stond de verdediging weer als vanouds. Theo en z'n broer Gunbee waren een stel lastpakken voor de aanval van Soccerboys. Jullie zaten overal nog net even tussen. Goed gedaan jongens.

We gingen steeds meer ons eigen spel spelen en gingen steeds meer van het doel af voetballen. Levi ging een paar keer goed langs de flank en redde het zelfs tot aan de achterlijn maar slaagde er niet in om de spitsen te bereiken. Er zaten een paar mooie kunstjes bij jongen.. Ga zo door. Probeer alleen de bal iets sneller over te spelen.. De grootste strijd werd uitgevochten op het middenveld. Omdat Waling en Ramon er vandaag niet bij waren kreeg Levi vandaag versterking op het middenveld van Joris en Hoessein.

Joris, uitstekend gedaan! Precies gedaan wat we je gevraagd hebben. Vanuit het middenveld opkomen. Zo ben je veel gevaarlijker en heb je veel meer overzicht.. Probeer alleen iets sneller de bal te passen..

Hoessein, wat heb jij vandaag een hoop gelopen. Goede inzet getoond en goed geluisterd. Probeer ook net iets eerder te passen..

Vandaag hebben we niet veel kansen voorin gehad. Dus Milan had het lastig vandaag. De verdediging zat er iedere keer goed tussen. Maar Milan liet zich niet van de wijs brengen en ging de bal gewoon halen. Goed gedaan.. Ondanks dat je al een wedstrijdje gevoetbald had sóchtends met de F9 was je lekker actief en moest je af en toe naar voren gestuurd worden omdat je op het middenveld mee aan het verdedigen was. Goed gedaan jochie...

Dan als laatste maar niet de minste de matchwinner Tygo ( onze inlener van de F9 ). Bedankt voor je uitstekende inzet! Wat een goal zeg! Zo vanaf het midden over de doelman heen! Ga zo door en er zullen nog veel mooie doelpunten volgen..

De tweede helft had het zelfde beeld als de eerste. Alleen dan Gunbee op doel in plaats van Noa. Aan het einde van de wedstrijd was er 2 minuten voor tijd nog een kans voor Soccerboys die Gunbee keerde. Hoe hij het deed is mij een raadsel maar hij had hem gelukkig. pfff

Het was een wedstrijd zonder al teveel kansen waar 2 ploegen erg aan elkaar gewaagd waren en diegene die als eerste zou scoren zou de winnaar zijn en gelukkig waren wij dat. Ik denk dat Soccerboys de 2 beste kansen had, maar die door werden door onze uitstekende keepers gekeerd. Gelukkig schoot Tygo de 1-0 binnen door in de 16e minuut de bal vanaf de middenlijn over de keeper in het doel te schieten en hielden wij dit tot aan het eindsignaal vast..