Knotsgekke opening in de 1e beker ronde

Op deze mooie zaterdagmorgen mocht de nieuwe E3 aantreden voor haar eerste potje. Het team samengesteld uit de oude E5 en E7 had er 2 trainingen op zitten en alles was aanwezig voor een mooie pot voetbal. Na een kort praatje van de coach, gingen de heren de wei in tegen Be fair E2.

Deze tegenstander had er ook blijkbaar zin in, want de wedstrijd vloog vanaf minuut 1 alle kanten op. Gelegenheids keeper Kobus kan blijkbaar de ballen niet alleen tegenhouden met zijn voeten. Met de handen erbij was hij in de 1e helft een plaag voor de tegenstander. Bijna niet te kloppen !! Het was uiteindelijk VEP wat de openingstreffer liet aantekenen. Voormalig keeper Sem liet zien dat hij ook behoorlijk goed kan voetballen en met een kleine voorsprong gingen we de rust in.

De coach was niet ontevreden met het vertoonde spel. Ramon trok de keepershandschoenen aan. Dit was echter van korte duur. Milan had last van blaren en nam het na een paar minuten over van Ramon.

Na 5 doelpunten van Sem en 1 van Jerro in een knotsgekke wedstrijd stond er uiteindelijk een handbaluitslag op het bord : 6-7.Na de complimenten te hebben ontvangen van de tegenstander voor een leuke, sportieve en vooral vermakelijke wedstrijd, begonnen we aan de penaltyreeks. Deze werd wel winnend afgesloten.

De kinderen van de E3 hebben in ieder geval veel plezier beleefd aan deze wedstrijd.Als iedereen positief vooruit blijft kijken, denk ik dat dit een leuk seizoen gaat worden.