E3 redt het net niet

De E3 mocht afgelopen zaterdag aantreden bij en tegen Olympia E2. Na het 6-7 verlies tegen Befair wilden we de ruggen rechten. Daar moest Olympia daar maar dan het slachtoffer van worden. Ramon trok in de 1e helft de handschoenen aan en we gingen vol goede moed het veld in. Olympia bleek een tegenstander die niet zo groot was, maar wel degelijk leuk kon voetballen. Toch nam VEP een voorsprong Sem schoot de bal tegen de touwen. Olympia had het betere van het spel, en net voor rust viel de verdiende 1-1.

In de rust ging Milan op het doel staan en Ramon mocht het veld in. Olympia had meer balbezit en VEP loerde op de counter. Het was helaas Olympia dat een beetje gelukkig op een voorsprong kwam. Dit was het startschot van niet een vep offensief maar van een regenfront...De wissels vluchtten naar de bank en niemand had er echt plezier in om op het veld te staan. De pijntjes die je bij een voorsprong niet voelt werden nu onoverkomelijk. Tot overmaat van ramp scoorde Olympia ook nog een 3e en daarmee was de wedstrijd wel gespeeld. De E3 heeft zichzelf al 2 x tekort gedaan. Aankomende zaterdag moet het dan maar gebeuren in de derby tegen sc Woerden