Een bloedeloze 0-0 was het niet!

Vandaag mocht de E3 in alle vroegte vertrekken naar Schoonhoven om tegen de plaatselijke E2 te gaan voetballen. Om 07:15 was het team nagenoeg compleet om samen te vertrekken. Aangekomen bij Schoonhoven konden bijna direct door naar de kleedkamer en ruim op tijd stonden we op het veld. Na het gebruikelijke inschieten van Ramon, werden de andere rollen verdeeld. Ramon op het doel, Sem B  en Jens achterin, Sem K en Oliver en Ezra en Milan voorin.  Jerro en Kobus begonnen even in de wissel. Na een paar minuten met kansjes over en weer nam VEP brutaal de leiding.  Helaas duurde de 1e helft net iets te lang.Met een 2-1 achterstand gingen we de rust in.

Na een paar opbouwende kritieken gingen de mannen vol goede moed de 2e helft in. Helaas viel al snel de 3-1. De E3 liet zien dat het over veel veerkracht beschikt. Via Sem K, Oliver en Milan werd de achterstand omgebogen tot een 4-3 voorsprong. Blijkbaar beschikte ook Schoonhoven over de nodige veerkracht en boog de stand weer om in 5-4. Met nog een paar minuten op de klok maakten we alsnog de verdiende gelijkmaker. Na een prachtige aanval via Kobus, Milan en een voorzet op maat van Sem K kon Jens de bal vrij voor de keeper binnen knallen.

Wie dacht dat na de 5-5 de wedstrijd gespeeld was, kwam bedrogen uit. Ondanks ballen op de paal en lat aan beide zijden, leverden uiteindelijk geen winnaar op. Na 4 wedstrijden staan we op 4 punten, met een doelsaldo van 16 voor en 16 tegen. Als we nu nog eens de tegendoelpunten konden voorkomen......dan worden we zeker kampioen.