Het zit ook even niet mee....

Vandaag mocht de E3 aantreden tegen Cabauw E1 om de nare smaak van de vorige wedstrijd weg te poetsen. Met een volledig fitte selectie en iedereen op tijd in de kleedkamer was de voorbereiding in ieder geval uitstekend. Na het gebruikelijke praatje over plezier maken en een team zijn, gingen we het veld op. Met Ezra en Kobus als eerste in de wissel, Ramon op het doel, Jens en Sem achterin, het middenveld met Olivier en Jerro en voorin Milan en Sem, begonnen we aan de wedstrijd. Het begin was niet voortvarend....Binnen een paar minuten stond de 0-1 op het bord. De gedachtes gingen terug naar een week eerder en voor het ergste werd gevreesd. Gelukkig hadden we deze week meer veerkracht. Na een mooie aanval kon Sem de 1-1 aantekenen. De zin en passie waren weer even helemaal terug, en naar hartenlust gingen de mannen van de E3 geregeld op zoek naar een tweede goal. Dat het de E3 dit seizoen nog niet echt meezit, bleek uit de volgende fase. Na een keer de paal en de lat te hebben geraakt, maakte Cabauw er 1-2 van. Direct zochten we weer de aanval, en daar was de verdiende gelijkmaker.....of toch niet.....Ondergetekende stond al te juichen toen de bal blijkbaar toch niet helemaal de doellijn was gepasseerd...Wat een domper. Kort daarna floot de debuterende scheidsrechter voor de rust.

In de 2e helft een zelfde beeld. Weer een paar kansjes en helaas weer de deksel op de neus...1-3. De E3 bleef zich herpakken en uit een prachtig genomen corner kon Sem B de bal met een volley binnenschieten. Zou het dan toch....Het spel golfde op en neer, want VEP zette meer druk naar voren, waardoor er erg veel ruimte ontstond achterin. Daarvan kon Cabauw nog 2x profiteren. Met nog een bal op de paal en een paar net niet momentjes, floot de scheidsrechter voor het einde. Helaas, Helaas ook vandaag net niet. De stijgende lijn qua teamgeest en samen spelen is wel duidelijk te zien. Dit geeft vertrouwen voor de laatste bekerwedstrijd volgende week tegen CVC Reeuwijk.