E3 buigt voor koploper

Afgelopen zaterdag stond alweer de laatste beker ontmoeting op het programma. E3 mocht uit naar de nr1 van de beker poule. Na de afstraffing tegen de nr 2 Jodan Boys, en het gelijke spel tussen beide teams, waren de verwachtingen vooraf niet heel hoog.

Keurig op tijd was bijna iedereen op de afgesproken plek, bij VEP. Dit maal waren wij zelfs eerder op het veld dan de tegenstander. Na het gebruikelijke inspelen begonnen we aan de wedstrijd. Na een paar minuten, leek er inderdaad iets te groeien bij de veppers. Als je best doet, tegen een `betere` tegenstander, dan kan het wel eens goed gaan. Die hoop werd na een minuut of 10 op een geweldige manier aan gruzelementen geschoten. Vanaf een meter of 25 schoot de grootste van veld, de bal onhoudbaar voor Ramon in. Een prachtige mooie goal, maar op het verkeerde moment. Na 10 minuten de kluts even kwijt te zijn, kwamen er kansen voor de E3, maar ook vandaag zat het niet mee. De grootste waren voor Sem en Milan. Ruststand helaas 5-0.

In de rust, een wekelijks terug kerend praatje, over hoe het nu wel moet. De teamgeest, is er nog steeds niet helemaal. Het besef dat we als een team moeten opereren ook nog niet helemaal. Teveel mensen die eerst hun eigen kunstje willen doen, voordat ze de bal afspelen. De coaches wilden dit vooral in de 2e helft indammen. Wie niet overpassed, maar voor zichzelf speelt, word gewisseld. Dit leek zijn vruchten af te werpen. De 2e helft ging voetballend al een stuk beter. De tegenstander die overigens vele stapjes verder waren in de ontwikkeling, scoorde nog 4 keer. Milan kon in ieder geval de mooiste van de dag noteren. Na een uittrap van Ramon, werkte hij de bal, na een keer stuiteren, met een fraaie boog over de keeper heen. Eindstand 9-1. Dit was ook een terechte uitslag. Doordat de concurrenten gelijk speelden, zijn we helaas 7 geworden in de poule, wat volgens onder getekende betekent dat we komend seizoen, in de competitie, een klasse lager zullen acteren. op zich is dat gezien de ontwikkelingen van het team geen verkeerde keuze.