Wisselvallig

Zaterdag mocht de E3 na de gewonnen wedstrijd tegen Haastrecht, afreizen naar Zevenhuizen om het op te nemen tegen Groeneweg E2. Dat de E3 nogal wisselvallig is dit jaar bleek ook vandaag weer. Kobus was een weekendje weg, dus met 8 man stonden we aan de aftrap.

De wedstrijd werd ooit een "wedstrijd". Na een goede openingsfase waarin de E3 een paar kansjes had, om de score te openen, viel de 1-0 aan de andere kant na een foutje in de verdediging. Hierbij is het wel het vermelden waard, dat de bal heerlijk strak in de bovenhoek verdween, vanaf een redelijke afstand. Een prachtige goal. In plaats van de koppies omhoog en de rug gerecht werd, leek het alsof de E3 het al opgaf. In rap tempo stond de 5-0 ruststand op het bord.

In de rust, werden de puntjes op de i gezet. Er werd gevraagd om weer als team te opereren i.p.v. als individuen. Dit resulteerde gelijk in een doelpunt van Jerro na een voorzet van Sem K. De hoop en het geloof was er weer. Het zat echter niet mee....De keeper en het vizier wat niet op scherp stond, leidde uiteindelijk de tegengoal in. 6-1...Er brak weer iets, en na een eigen doelpunten, werd de eindstand uiteindelijk bepaald op 11-1. De E3, zal u snel moeten leren dat voetballen een teamsport is, en dat we het met dit het team moeten doen.

Komende zaterdag de kans op eerherstel tegen Jodan Boys E4.