Passie en inzet!!

Vandaag staat de wedstrijd thuis op het programma tegen Jodan Boys E4. Na de afstraffing tegen Groeneweg vorige week en de wedstrijd tegen Jodan Boys E3 voor de beker, waren de verwachtingen niet al te hoog. Met Ramon op kamp, ging na een ouderwets potje "getal onder 15" Oliver het doel verdedigen in de 1e helft.
Aangekomen op het veld, stond de tegenstander daar al te wachten.

De E4 was beduidend groter van formaat dat de E3....Maar op het eerste gezicht toch technisch wat minder. Nadat we de teamfoto voor de website hadden gemaakt, begonnen we aan de wedstrijd.

De mannen van de E3 begonnen voortvarend en na enkele kansjes was daar de goal. Sem K schoot op doel en de keeper kon deze pareren, echter was hij kansloos op de rebound van Jens, die hem met een mooi boogje verschalkte. Er volgden nog een aantal kansen echter hadden Jerro en Sem K het vizier niet op scherp staan.

de rust werd behaalt met een 1- 0 voorsprong. Na rust een zelfde spelbeeld. VEP E3 viel aan, en aanval na aanval, werd het doel van Jodan Boys bestookt. Na een afstandsschot van Jerro kon Sem K de bevrijdende 2-0 maken een minuut of 10 voor tijd. Althans dat was de gedachte aan onze kant. Het was echter het startschot van een offensief van Jodan Boys. Binnen een paar minuten stond het ineens 2-2 en was toch de algemene gedachte, Oh nee...Daar gaan we weer...Jerro schiet nog een op doel...en raakt de paal.....Dan als niemand het nog verwacht, wil de laatste man van Jodan Boys geen enkel risico meer nemen en tikt de bal terug naar de keeper....Milan die al de de hele wedstrijd loerde op dit buitenkansje, springt er tussen, en schiet de bal in een keer langs de uitkomende keeper. De bal rolt tergend langzaam via de binnenkant paal binnen....3-2!!

Er word nog afgetrapt, maar kort daarna fluit de scheidsrechter voor het einde. De penalty's worden ook overtuigd genomen en met 2 overwinningen uit 3 wedstrijden doet de E3 lekker mee in deze competitie.