Een hele mooie overwinning voor VEP D5

Na 4 nederlagen op rij werd het weer eens tijd voor een overwinning van onze mannen, en die kwam er! In een fijn lentezonnetje werd een goede 3-0 overwinning geboekt tegen Groeneweg. De uitwedstrijd werd drie weken geleden nog kansloos verloren, dus smaakte deze overwinning extra goed.

De wedstrijd begon gelijkwaardig, maar gedurende de eerste helft bouwden we een licht overwicht op. De achterste linie met Kilian en Leroy centraal en Thomas en Joris als backs stond goed, al was het af en toe oppassen bij balverlies. Rob en Gunbee waren voor deze wedstrijd doorgeschoven naar het middenveld. Fabian en Rick waren gevaarlijk voorin, maar uiteindelijk bleeft het tot de rust 0-0.

In de tweede helft namen we echter het heft goed in handen. En de wedstrijd werd pittiger. Raphael had een paar prachtige acties op het middenveld en draaide zich knap vrij. Er moest echter een geweldige vrije trap van Levi aan te pas komen voor de 1-0 voorsprong. Hij krulde de bal van 15 meter over de muur in de kruising, David Beckham had het niet mooier kunnen doen! Milan en Marouane probeerden het ook met schoten, maar die misten net de scherpte. Het was Matthijs die de 2-0 liet aantekenen met een mooi  diagonaal schot.

Uiteindelijk werd het ook nog 3-0 door een eigen doelpunt. Ook noemenswaardig was dat keeper Thomas met zijn verdediging de nul hield, tegen deze makkelijk scorende ploeg.
Een hele mooie en verdiende overwinning door de inzet van alle spelers. Met prachtige doelpunten. Smaakt naar meer!