Algemene informatie E5

De trainingen
De F3 traint 2 keer in de week en wel op de maandagmiddag van 16 tot 17 uur en op de woensdagmiddag van 14:45 tot 16 uur.
Trainen doen we niet in VEP kleding. Zorg dat je op tijd aanwezig bent in de kleedkamer. Op tijd is 10 minuten van te voren ( de training begint op het veld op aangegeven tijdstip!). Het kleedkamernummer wordt nog gecommuniceerd. De trainer komt jullie ophalen in de kleedkamer. De training wordt ook gezamenlijk weer afgesloten in de kleedkamer, zodat iedereen zijn bijdrage levert aan het opruimen van de materialen. Douchen na de training mag en kan, maar is niet verplicht.
Het kan altijd eens gebeuren dat je bij een training niet aanwezig kunt zijn.  Als je niet kunt trainen, meldt dat dan altijd aan mij, ik wil graag vooraf weten op wie ik kan rekenen.


De trainingen worden door Willem van Vliet verzorgd.

De wedstrijden
Elke woensdag of uiterlijk donderdag krijg je mij een SMSje met de informatie over de komende wedstrijd. Ook via veptalentjes.nl zal deze informatie te lezen zijn.
Het verzamelen bij VEP doen we altijd in VEP trainingspak. Dit is erg belangrijk vanwege  onze sponsor en de uniforme uitstraling naar buiten.
Bij uitwedstrijden hebben we vervoer nodig. De ervaring leert dat vervoer bij de F en E pupillen nooit een probleem is, maar we willen het aantal auto’s tot een minimum beperken. Probeer dus zoveel mogelijk met elkaar te rijden.


De ouders zijn welkom om te helpen bij het omkleden van de spelers, maar daarna is de kleedkamer het domein van de spelers en hun leiders.
Na de wedstrijd wordt er altijd gedoucht. Zorg dus voor een handdoek en badslippers.
VEP wil graag dat de tenues gezamenlijk gewassen worden, Natasja (de moeder van Milan) wast deze.
Wanneer je een keer niet bij een wedstrijd kunt zijn, laat dat dan z.s.m. weten. Er is niets zo vervelend als een last minute afmelding die al eerder gemeld had kunnen worden.

Wij hopen natuurlijk altijd dat er supporters langs de lijn staan en we begrijpen dat veel ouders helemaal enthousiast worden als ze helemaal op gaan in de wedstrijd. Het is geen betaald voetbal en aanmoedigingen horen dan ook positief te zijn. De eer om enkele corrigerende krachttermen uit te kramen is aan ons.

Afgelastingen:
Trainingen en wedstrijden gaan zonder tegenbericht altijd door. Wanneer een training op het laatste moment vanwege extreme weersomstandigheden niet door kan gaan, dan worden jullie daarover geïnformeerd. Voor wedstrijden geldt dat afgelastingen gemeld kunnen worden op teletekst pagina 603. Wanneer daar staat dat West II categorie B is afgelast, dan wordt er niet gespeeld. Wanneer dat er niet staat, wil dat niet zeggen dat het door gaat. Hou in dat geval ook de VEP website in de gaten. (www.vepvoetbal.nl) Bij last minute afgelastingen zal ik jullie berichten middels een sms.

De VEP website:
Na de wedstrijd willen we de hele wereld laten weten hoe het is gegaan. Daarom maken we elke week een verslag en dat wordt op de VEP Website gezet.
Wellicht zijn er ouders die hun verborgen journalistieke-talenten willen uitproberen. Wij moedigen hen dan ook aan om een keer een verslag te maken. Een leuke foto (met of zonder verslag) van de wedstrijd is ook altijd welkom.
Het verslag is dan te lezen op de VEP-site.

Mochten er vragen zijn, mail of bel dan gerust. Mijn gegevens zijn:

Willem van Vliet 06-20 22 44 32 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik heb erg veel zin in en we gaan er een mooi seizoen van maken.

Met vriendelijke groet,

Willem van Vliet