VEP F3 leidt eerste nederlaag

Van sommige wedstrijden maak je liever geen verslag. De titanenstrijd tegen concurrent NSV ’46 was er zo één. Lang uitgesteld, maar tijdens Studio Sport, terwijl de mannen in huis treuren om Ajax, toch maar aan de slag gegaan.
In de eerste helft was er nog geen vuiltje aan de lucht. VEP was compleet en had zelfs een nieuwe held in de gelederen, Pieter, die een paar keer had meegetraind en nu echt aan de slag mocht. Al gauw bleek dat hij prima mee kon doen in het spel van de F3.
Vanaf het begin van de wedstrijd was duidelijk dat de ploegen aan elkaar gewaagd waren. NSV liet zien dat ze ook goed konden combineren en geregeld waren ze gevaarlijk. Met name de nummer 7 van NSV was zeer gevaarlijk. Toch speelde de F3 ook prima zijn eigen spel en werd er goed opgebouwd en goed verdedigd met name door Owen en Theo. Ook Noah had het druk en hield heel veel ballen tegen. In de aanval speelde met name Ramon ijzersterk. Hij ging veel tegenstanders voorbij en gaf goede voorzetten. De hele eerste helft ging het een beetje gelijk op totdat VEP een corner creëerde. Jeen gaf de bal keurig voor en Ramon bekroonde zijn goede spel met een goal door de afvallende bal prima in te schieten. 1-0 voor VEP en toen hadden we eigenlijk moeten stoppen, maar helaas volgt er altijd een tweede helft en die gaf een compleet andere beeld. Al meteen vanaf het begin van de tweede helft nam NSV het heft in handen en met name de sterke nummer 7 ging geregeld met de bal op jacht naar de gelijkmaker. En al snel viel deze dan ook. Noah had al heel veel mooie reddingen gemaakt deze wedstrijd, maar uiteindelijk moest hij toch de bal uit het net vissen. In het vervolg van de tweede helft waren er nog een paar kansen voor VEP. Waling mocht een vrije trap nemen, maar zijn harde schot werd gehouden door de keeper. Ramon schoot nog een keer op doel, Jeen gaf mooie voorzetten op Milan, Martin stond een paar keer oog in oog met de keeper, maar het lukte niet om te scoren. Bij NSV lukte dat helaas wel. In korte tijd scoorden ze het tweede, derde en helaas ook het vierde doelpunt. En toen gingen de koppies wel hangen bij onze helden. Deze uitslag hadden ze niet meer verwacht na de goede eerste helft. Volgende week gelukkig weer een nieuwe kans.