F3 start 2014 met overwinning

Op een druiligere en grijze zaterdagmorgen mocht de F3 de aftrap verrichten om aan de 2e seizoens-helft te beginnen. De oliebollen zijn verteerd en de kerstbomen weer opgeruimd. Iedereen was ruim op tijd aanwezig en de mannen hadden er weer zin in. In de kleedkamer was er nog een verrassing, de vader van Ramon, had er voor gezorgd dat we allemaal een warme trui kregen...Bernard bedankt, we zien er nu helemaal toppie uit.... Tegenstander was een grote onbekende voor de meesten. SCH'44 F4 uit Harmelen. SCH speelt in de afdeling WEST1 en zodoende hebben we nog nooit in competitie of beker verband tegen elkaar gespeeld. Voor Milan en trainer/leider Willem was de tegenstander zeker geen onbekende...SCH bestaat uit allemaal 1e jaars f-jes die op het 1e gezicht wat kleiner waren dan wij....De F3 dacht op basis daarvan al een voorsprong te hebben.....Echter was daar helemaal niets van te merken na het 1e fluitsignaal...Het was SCH dat de F3 onder druk zette. Alle zeilen moesten even worden bijgezet!! Na een wat rommelig begin was uiteindelijk een eigen doelpunt, uit de door Jeen genomen corner wat de ban brak. Meer en meer kreeg de F3 de overhand en mede door wat minder uitverdedigen van SCH brachten Jeen(2x) en Pieter de stand naar 4-0. Na de verdiende rust ging Pieter (na een korte welles/nietes) het doel verdedigen.

Martin was de "grote" man na de rust. eerst zorgde hij voor de 5-1, en later ging zijn mooie lob over bijna iedereen heen...Helaas voor hem stond er op de doellijn nog een verdediger die de bal uit het doel "kopte" :). Na een overtreding in de "16" mocht SCH aanleggen voor een penalty. Pieter had er goed het oog op en keerde de inzet...

Ramon bekroonde zijn goede wedstrijd door voor het slotakkoord te tekenen....Na een typische rush joeg hij de bal in doel. Een prima oefenpotje tegen een leuke tegenstander. Komende zaterdag staat de competitie weer op het programma met een thuiswedstrijd tegen Olympia F5