Opnieuw ruime overwinning voor de F3

Op de warmste 8 maart ooit mocht de F3 aantreden op eigen veld tegen Nieuwkoop. Al leek het bijna een uitwedstrijd omdat er op veld 4 gespeeld ging worden.  Geheel compleet kon de ploeg aan de wedstrijd beginnen en al snel werd duidelijk dat het opnieuw een mooie ochtend ging worden. Net als vorige week probeerde de ploeg het record te verbreken van het snelste doelpunt ooit. Na een eerste mooie aanval werd er een corner versierd door VEP, die door Jeen genomen werd. Jeen legde de bal keurig voor de goal en daar stond Theo om hem in te tikkken: 1-0 . Nieuwkoop leek behoorlijk beduusd door dit snelle doelpunt en durfde weinig tegenwicht te bieden. VEP maakte het veld ook weer lekker breed en er werd weer fantastisch overgespeeld. Het wordt een beetje saai om dit te schrijven, maar de werkelijkheid is nu eenmaal zo. Toch duurde het even voor het tweede doelpunt viel. Jeen combineerde goed met Milan, waarna Jeen zag dat de keeper wat ver voor zijn doel stond en met een mooie boog schoot hij de bal van grote afstand in de goal: 2-0. Af en toe kwam Nieuwkoop er wel even uit en moesten de verdedigers ingrijpen, ook de jarige Noah moest af en toe wel even in actie komen, maar echt gevaarlijk werden ze niet. VEP bleef goed het hele veld gebruiken en goed de aanval opbouwen. Op een onverwacht moment viel dan ook de 3-0. Milan schoot van afstand richting doel en de bal rolde langs de keeper zo het doel in. Na de 3-0 was het tijd voor de rust.

In de tweede helft werd de opstelling weer wat aangepast. Ramon ging op doel en Owen nam zijn plek op rechtsachter in. Noah nam de laatste man positie op zich. De tweede helft was nog meer genieten dan de eerste helft. Vlak na de aftrap en een mooi driehoekje met de keeper, kwam de bal bij Jeen terecht die op rechtsvoor stond. Hij passeerde prachtig zijn tegenstander en legde de bal vervolgens breed op Waling. Waling nam rustig aan, keek even en schoot de bal vervolgens keurig in de linkerhoek: 4-0 alweer. Ondertussen had Owen wel wat moeite om zijn positie op rechtsachter in te vullen, hij neigde toch steeds meer naar het midden. Toch ging het gedurende de tweede helft steeds beter en ging hij af en toe mee naar voren aan de rechterkant. Zo kon hij een voorzet geven richting doel die vervolgens keurig door Jeen werd benut: 5-0. De rest van de tweede helft bleef VEP aanvallen en was het bijna zielig voor Nieuwkoop. Martin die aan de linkerkant ook weer lekker mee deed, maakte een mooie doelpunt door van behoorlijke afstand hard in te schieten: 6-0. De 7-0 kon op naam van Theo worden geschreven, die altijd een neusje voor de goal heeft en goed staat opgesteld. Owen was zijn schroom inmiddels kwijt geraakt en ging steeds meer mee naar voren. Hierdoor kon hij goed een afvallende bal benutten en weer een goaltje meepikken: 8-0. Jeen bekroonde vervolgens zijn hele goede wedstrijd met zijn derde en het laatste doelpunt van de ochtend: 9-0. Het was weer genieten, maar het wordt tijd dat de ploeg wat meer tegenstand krijgt!