F3 doet wat het moet doen....

Vandaag mocht de F3 zich gaan opmaken voor de laatste uitwedstrijd van het seizoen. Om 08:45 werd er tegen Olympia F5 afgetrapt in Gouda. Aanvoerder Waling bleef ziek achter in Woerden, en werd vervangen door Jeen die vandaag jarig was. Noah nam de 1e helft, zoals gebruikelijk, de handschoen op. Ramon, Owen en Theo vormden de achterste linie. Jeen, Milan en Martin de voorste..

Indien NSV F1 haar wedstrijd won, was het kampioen...Maar belangrijker was, dat wanneer de F3 haar eigen wedstrijd wist te winnen, de 2e plaats zo goed als zeker was.

Vanaf moment 1 was het al duidelijk dat het deze morgen niet echt een echte wedstrijd kon worden. De F3 was oppermachtig en zoals vaker dit seizoen was het wachten op de 1e goal. Na een paar speldenprikjes, was het Ramon die een prima voorzet dacht te geven vanaf rechts. De voorzet die bedoeld was voor Milan....werd echter door niemand aangeraakt en verdween via de binnenkant paal in het doel. Na een minuut of 12 werd een afgeslagen corner door Owen keihard in de hoek geramd.....0-2. Gebruikelijk is dan, dat de F3 in een soort relax stand, de rest van de wedstrijd uitspeelt. Dit was ook vandaag het geval. Niet opletten achterin, betekende dat Olympia zich terugschoot in de wedstrijd. 1-2.

In de rust het gebruikelijke praatje dat de wedstrijd niet eindigt bij een 2-0 voorsprong en dat de heren toch even hun best moesten doen, om de wedstrijd te winnen. Owen en Noah wisselden van positie, en de we trapten af voor de 2e helft. Nadat de keeper verkeerd uitschoot kon Milan gemakkelijk de bal in het doel schieten. De F3 ging wat makkelijker voetballen en na een prachtige combinatie over een aantal schijven werd de "jarige Jeen" vrij voor het doel gezet. Deze schoot de bal heerlijk tegen de touwen. 1-4... De wedstrijd is eigenlijk gespeeld. Olympia probeert het nog wel, maar het trio achterin geeft geen centimeter ruimte weg. Na een aantal “net niet” momenten, mochten we een corner nemen, en werd de bal door Olympia weggewerkt. Daar was Noah die al stond te wachten op zijn moment. Hij raakte de afvallende bal heerlijk en via de binnenkant paal kon hij de 5e aantekenen...Kort daarna floot de scheidsrechter af...Een overwinning zonder al te veel moeite.

Kort daarna kwam het nieuws dat NSV met 10-1 had gewonnen en kampioen was geworden...Via deze weg feliciteren wij de mannen uit Noorden, en maken wij ons op om in ieder geval de meeste doelpunten te gaan maken van de competitie....