VEP F10: Het gaat elke week beter

Afgelopen zaterdag speelden de helden van VEP F10 alweer hun derde wedstrijd.
Na een 8-0 en een 16-0 nederlaag, werd nu slechts met 6-0 verloren. In Berkel en Rodenrijs op het immense complex van TOGB werd duidelijk dat de paar trainingen al hun vruchten ging afwerpen. De wedstrijd speelde zich over het hele veld af en niet alleen maar voor het doel van VEP. Er werd aangevallen en er werd goed verdedigd en het eerste bevrijdende doelpunt was heel dichtbij. En dit kwam niet alleen door het ijsje dat trainer/ coach Willem de jongens in het vooruitzicht had gesteld.
De rust gingen we in met een achterstand van maar 2-0. Dit was mede te danken aan het goede keeperswerk van Gunbee. Na de peptalk van Willem en de broodnodige limonade ging het team vol enthousiasme het veld weer op. Van de tweede helft konden we niet heel veel details zien, voornamelijk omdat deze zich heel erg veel afspeelde voor het doel van TOGB. De meegereisde ouders die bij het VEP doel stonden om de keeper van de tweede helft, Levi, morele steun te geven, zagen heel veel doelpogingen, maar helaas was het elke keer net niet. En ja, dat je dan af en toe een counter tegen krijgt en een niet te voorkomen doelpunt, dat is niet te vermijden.

Kortom de mannen van F10 hebben het heel goed gedaan afgelopen zaterdag tegen TOGB en het gaat niet lang meer duren of de nul is weg. Misschien zaterdag al wel. Je kunt het volgen op www.veptalentjes.nl