De F10 van VEP blijft vol goede moed

Vol vertrouwen togen de helden van de F10 van VEP afgelopen zaterdag richting ARC in Alphen. De bond had een wijziging in de indeling doorgevoerd waardoor de F10 in een iets minder goede poule was ingedeeld. Topscoorder to be, Joris, ontbrak (afzwemmen gaat boven voetbal), dus had Willem een geweldige vervanger voor hem geregeld: Maia uit de F5.

Noah, die zich al eerder had bewezen als een hele goede keeper ging op doel. Kortom alle voortekenen waren goed. In de eerste helft leek het niveauverschil ook niet erg groot tussen de beide ploegen. Toch had ARC een speler die duidelijk al wat meer ervaring had, hij speelde iedereen er uit en poeierde gemakkelijk de bal in het doel. Ondanks een aantal mooie reddingen kon Noah deze kanonskogels niet tegenhouden. We gingen met een 2-0 achterstand de rust in.

In de tweede helft gaf Maia het goede voorbeeld en liet zich overal op het veld zien. Ballen afpakken en richting het doel van de tegenstander rennend. Ook Ramon ontpopte zich als aanvaller en zowel hij als Maia waren een paar keer heel dicht bij een doelpunt. Helaas lukte het steeds net niet. De vermoeidheid ging toeslaan, ook omdat de twee wisselspelers Mohammed en Milan te moe waren om weer terug het veld in te gaan. ARC profiteerde hiervan en maakte in de tweede helft nog 6 doelpunten.
We wachten dus nog steeds op dat verlossende doelpunt, maar toch zie je alle jongens elke week beter spelen. En de teamspirit is zeer goed.